В одному пості в соціальній мережі нова міністр освіти Новосад Ганна зробила 9 помилок. Відповідну заяву зробила доктор філологічних наук Ірина Фаріон.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Може, цій Новосад піти на якісь курси з української безграмотності… Міністр-плагіатор Гриневич пішла, міністр-безграмотність в двері", - пише Фаріон.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фаріон опублікувала пост з виправленими помилками в публікації Ганни Новосад. Вона зазначила, що виправила не всі помилки і запропонувала своїм фоловерам приєднатися і пообіцяла, що подарує свою книгу "Мовна норма" того, що знайде найбільше непомічених помилок.

"Я свої лекції зі студентами в четвер почну з виправлення помилок в публікації на ФБ так званого міністра освіти і науки. Це зе-катастрофа. Іншого, звичайно, я і не очікувала. Зробити ДЕВ'ЯТЬ помилок різного характеру – від синтаксичних, граматичних до стилістичних…", - обурюється Фаріон.

Панове! Ото повернулася я нині в блаженному настрої з Закарпаття. І тут на очі налазить недолугий допис нової біди для...

Geplaatst door Ірина Фаріон op Zondag 1 september 2019

Нагадаємо, українцям розповіли, що змінить "мовний закон".

Як повідомляв Знай. ua, скандалістка Фаріон посміялася над лісовими пожежами в Сибіру.

Також Знай. ua писав, що Фаріон жорстко відповіла на заклики допомогти Зеленському з українським.