У понеділок, 3 вересня, Верховна Рада прийняла доленосне рішення про скасування недоторканності для народних депутатів.

Та схоже, що у деяких нардепів вислів "зняття недоторканності" викликає асоціації, пов'язані з іншою "доторканністю".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, щойно рішення було прийнято, Олена Криворучкіна, яка пройшла в парламент по мажоритарному округу в Кривому Розі від партії "Слуга народу", вирішила про це повідомити свого коханого. В усякому разі саме таким іменем у її смартфоні позначено абонента, якому "служниця" народу кинулась терміново повідомляти радісну звістку про свою вже тепре "доторканність".

Романтичну переписку Олена Криворучкіної з абонентом "Коханий" зафіксували фотокореспонденти видання "Страна".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Під час засідання Олені прийшли повідомлення в Telegram. Той, кого вона ніжно назвала в месенджері "Коханий", писав Криворучкіній транслітом.

Коханий: – Кнопочка зелена, де ти? Лєн, розлюбила мене, напевно. Криворучкіна: – Я люблю тебе. Сильно, сильно, сильно. Навіть не сподівайся, що розлюбила. Коханий: – Кнопочка любить я знаю. А ти не знаю. Криворучкіна: – Знаєш, знаєш. Коханий: – Лєн, ти де? Криворучкіна: – Недоторканність зняли. Тепер хочу кохатися з тобою день і ніч. Я на засіданні Верховної Ради.

На цьому моменті Олена перевернула свій телефон.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, Олена Криворучкіна балотувалася по 32 округу в Кривому Розі. Вона еколог, економіст і активний учасник передвиборчої кампанії президента Зеленського. У 1995 році Олена стала асистентом у Криворізькому економічному інституті і пройшла шлях до доцента Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана.

У пресі була інформація про те, що Олена Кріворучкіна є кумою дружини нардепа Юрія Корявченкова, відомого, як Юзик з студії "Квартал 95".

У Олени є донька Єлизавета, яка в минулому році закінчила Інститут журналістики імені Тараса Шевченка.

На особистій сторінці Кріворучкіной в Facebook є фото з урочистої церемонії вручення дипломів.

Як виявилося, "служниця" народу любить одяг модних брендів. На випуск до доньки вона прийшла в сукні-футболці італійського бренду Mochino. Річ з принтом корови, що курить, з колекції 2016 року, але в онлайн магазинах можна ще відхопити і собі екземпляр. Коштує таке $ 276 або приблизно 7000 грн.

На особистій Facebook-сторінці Кріворучкіной є й інші цікаві фото, які яскраво характеризують новоявлену "служницю" народу.

Нагадаємо, Верховна Рада скасувала депутатську недоторканність після слів Зеленського: "Час на звалище..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський розповів про підводні камені зняття недоторканності

Також Знай.ua писав, Богдан влаштував запеклу бійку із депутатом Порошенка