Президент РФ Володимир Путін заявляє, що Україна та Росія підходять до "фіналізації" переговорів щодо обміну утримуваними особами.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це Путін сказав у Владивостоці на Східному економічному форумі.

"Ми фіналізуємо наші переговори з приводу обміну. Думаю, що він буде досить масштабним, і це вже було б хорошим кроком вперед у бік нормалізації", - сказав Путін, відповідаючи на запитання, коли відбудеться обмін між Україною та Росією.

При цьому він зазначив, що народний депутат України Віктор Медведчук особливо переживає за кількох фігурантів, які перебувають у місцях позбавлення волі в РФ.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Нам досить складно було приймати рішення стосовно конкретних людей, але, виходячи з міркувань гуманності, ми підходимо до фіналізації переговорів, які ми бачимо, в тому числі з офіційною владою", - сказав Путін і підкреслив, що найближчим часом це стане відомо.

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Макрон терміново зателефонував Зеленському, дізнавшись про новий Кабмін: як оцінив перший день Ради президент Франції.