Глава парламентської фракції президентської партії "Слуга народу" Давид Арахамія зізнався, що його затримали поліцейські за порушення правил дорожнього руху. Причому, за його словами, "йому подобається" реакція правоохоронців на депутатське посвідчення.

ДТП за участі Арахамії трапилася в четвер, 5 вересня, перед початком програми "Право на владу".

В ефірі програми глава фракції "Слуга народу" прокоментував інциент.

"Трохи порушив. Мені сподобалося, як на це відреагували патрульні. Щоб подивитися, яке ставлення до народних депутатів, я (спеціально це зробив) дістав посвідчення. А вони відразу почали мене оформляти. Навіть із більшим ентузіазмом, ніж звичайного громадянина. Мені це подобається. Раніше вони самі говорили, що досить було показати "ксиву" і їхати далі", – поділився він.

За словами Арахамії, в українському суспільстві відбуваються помітні зміни і він дуже позитивно це сприймає.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Всі вже знають, що недоторканність зняли, і по-іншому спілкуються", - зазначив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Нагадаємо, скандальний Арахамія зі "Слуги народу" розмріявся про "депутатські бонуси"

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський влаштував "секретну" зустріч зі своєю партією в Києві

Також Знай.ua писав, Романенко розніс соратників Зеленського через нові податки для українців