Президент України Володимир Зеленський планує відвідати Естонію з офіційним визистом 3 жовтні поточного року. Про це глава держави заявив на брифінгу з президентом Естонської Республіки Керсті Кальюлайд.

"У наступному місяці я планую відвідати Таллінн з офіційним візитом, саме в жовтні, і я хочу вам особисто подякувати за це запрошення", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що помічає позитивну динаміку в діалозі з Кальюлайд.

"З травня цього року ми зустрічаємося з пані президентом вже вдруге, а якщо враховувати сьогоднішній ранок, то втретє", - сказав Глава держави.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зеленський зазначив, що Україна високо цінує позицію Естонії по підтримці територіальної цілісності нашої країни, а також риторики щодо агресії Кремля. Він подякував Керсті Кальюлайд за допомогу у підтримці реабілітації українських військових. Президент висловив упевненість, що наша країна зможе отримати досвід Естонії, зокрема, у модернізації управління, диджиталізації та кіберзахисту.

Нагадаємо, Зеленський з Коломойським обговорили комуналку.

Раніше Знай.ua повідомляв, Пальчевський по поличках розклав зустріч Зеленського з Коломойським.

Також Знай.ua писав, Зеленський дав жорсткий наказ СБУ, на кону - мільйони.