Відомий український політичний експерт та журналіст Юрій Романенко розкритикував політолога Олександра Сушко за його допис про гендерну рівність в уряді. Романенко зазначив, що якісна робота уряду не залежить від співвідношення у ньому чоловіків та жінок.

Відповідний допис Романенко опублікував на особистих сторінках у соціальних мережах.

Олександр Сушко написав пост, де поділився своїми враженнями від форуму YES. На ньому чиновникам поставили питання щодо кількості жінок в українському уряді, та ті не змогли відповісти.

Дуже симпатична урядова панель на YES. Амбітні цілі. Раціональні розрахунки і плани. Відчуття команди в процесі...

Geplaatst door Oleksandr Sushko op Zaterdag 14 september 2019

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я хочу поцікавитися, а в чому соціальний капітал? У тому, що у нас 30 % кабміну жінки? І що? Поява жінок в Кабміні підвищує скіли на 200%? Або що відбувається? Якщо за фактом виявиться, що ці жінки пропрацюють, так само бездарно як чоловіки попередники? То потрібно буде ставити хрест на присутності жінок у владі? Або навпаки, якщо жінки покажуть таку ефективність, то з Кабміну треба буде погнати чоловіків, тому що в Україні відкрили для себе, що жінки творять економічні дива?" - заявив експерт.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

"Сам акцент на гендерному факторі показує, що ми як і раніше Папуасія Східної Європи, яка постійно хизується якимись зовнішніми проявами "цивілізованості", щоб начисто все продувати по суті", - додав Романенко.

Зазначимо, що форумом YES у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, зберуться понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 26 країн, які будуть обговорювати глобальні виклики майбутнього, а також політичну ситуацію та її значення для Європи і України. XVI Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" буде проводитися з 12 по 14 вересня.

Нагадаємо, що Зеленський справив фурор на "Іграх нескорених", до сліз: "Ви надихаєте таких людей, як я".

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Богдан засвітився в компанії скандальної моделі, обіцяла роздягнутися: фото і подробиці зустрічі.

Також портал Знай.ua писав, що Кучма попередив Зеленського про капкан в ЄС: Меркель і Макрон підіграють Путіну.