Верховна Рада вже третій тиждень працює "стахановськими темпами", засідаючи фактично кожен день. Про це пише "Обозреватель", передає "Politeka".

Внаслідок цього народним обранцям, які не проживають у Києві доводиться вибирати, як краще приїжджати на роботу: їздити кожні вихідні додому або залишатися на кілька тижнів у столиці. За законом, кожному нардепу надається ряд пільг: на проїзд, проживання, зв'язок.

Так, кожному нардепові з бюджету виділяють приблизно 20 тис. грн. на місяць для житла. Ці гроші можуть піти на оплату готелю або знімного житла. На такі гроші є можливість зняти 1-кімнатну квартиру в центрі або 3-х кімнатну в периферії.

Нардеп з "Слуги народу" Олександр Алексейчук, який представляє Рівненську область поки вирішив не експериментувати з орендою і оселився в готелі "Україна" на 7 поверсі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Йти до парламенту недалеко, десь хвилин 10. Зручно, центр міста, тому вирішив оселитися тут. Зі мною на різних поверхах живуть десь з півсотні нардепів. Бачу їх тут рідко, хіба що вранці по дорозі в Раду вже в стінах парламенту", — розповів Алексейчук.

Також він завів журналістів в номер і показав, що там і як. Нардеп вразив журналістів умовами проживання. Він живе в стандартному номері, досить скромному. 12 кв. м., крихітний коридор, компактний санвузол без ванни, тільки з душем. Посередині самої кімнати ліжко, шафа, дзеркало, стіл, телевізор. Балкона немає. За словами самого обранця, номер коштує десь тисячу гривень в день.

"Мені багато не потрібно, тут є все, що необхідно для нормального життя. Тим більше немає і часу тут прохолоджуватися, роботи вистачає", — поділився Алексейчук.

Олександр харчується в готелі або ж у їдальні Верховної Ради. Він підкреслив, що на обід у нього йде в середньому 150-200 гривень. Для важливих зустрічей воліє місцеві кафе.

Нагадаємо, що Дубинський з "Слуги народу" підколов Порошенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, в "Слуги народу" назвали ймовірних голів та членів ЦВК.

Також портал Знай.ua писав, що депутат від "Слуги народу" прийшла у Верховну Раду "на стилі собачки".