Постраждалих в результаті пожежі в будинку екс-глави Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєвої під Києвом в с. Гореничі немає.

"За попередніми даними постраждалих в результаті пожежі немає, охоронець, скажімо так, не постраждав, але це остаточно буде ще з'ясовуватися"- повідомила прес-секретар ДСНС Вікторія Рубан.

Обставини з'ясовують працівники правоохоронних органів. Відомо, що вогнища загоряння перебували в різних місцях.

"Обставини з'ясовують працівники правоохоронних органів. Поки відомо, що нам надійшло повідомлення в 3 години 13 хвилин було заявлено. На місці ліквідації пожежі працювало 6 одиниць нашої техніки, 1 одиниця допоміжної техніки. Ну, вогнем пошкоджено практично весь будинок, тому що, скажімо так, осередки загоряння перебували в різних місцях. Щодо остаточної причини пожежі, всіх інших обставин – на місці працює слідчо-оперативна група, вона вже займається з'ясуванням обставин", - заявила Рубан.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Маєток Гонтарєвої під Києвом спалили: спалахнув, як сірник, вражаюче відео

Як повідомляв портал "Знай.uа" В сім'ю Гонтарєвої прийшла біда, сталося непоправне: копи зробили термінове звернення

Також Знай.uа" писав, що Зеленський взяв справу про підпалі маєтку Гонтарєвої в свої руки: "Брутальний злочин..."