Спікер нової Верховної Ради Дмитро Разумков, а також деякі міністри нового уряду записали короткі відеозвернення. Дані ролики присвячені Міжнародному дню жестових мов, який відзначається 23 вересня.

Спікер і міністри привітали і закликали глядачів до взаєморозуміння. Так, спікер ВР пообіцяв підтримувати і сприяти розвитку жестової мови в Україні.

Крім Дмитра Разумкова записали відеозвернення також міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко, міністр економічного розвитку Тимофій Милованов, міністр освіти Ганна Новосад, міністр соціальної політики Юлія Соколовська та інші.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В 2017 році на 72 сесії Генасамблеї ООН прийняли Міжнародний день жестових мов. Дата 23 вересня – не випадкова. В цей день в 1951 році в італійському Римі була заснована Всесвітня федерація глухих (ВФГ), яка на даний момент об'єднує понад 70 мільйонів глухих людей у всьому світі і 135 національних асоціацій глухих.

В Україні в цей день представники різних сфер, в тому числі і місцева влада звертаються мовою жестів до глухих. Організатори вважають, що такий флешмоб допоможе привернути увагу до спільноти глухих і мови жестів.

Нагадаємо, в Офісі президента вирують емоції, Богдана вивели з себе остаточно.

Як повідомляв Знай. ua, НАБУ слізно поскаржилося Зеленському, гаряча лінія розривається.

Також Знай. ua писав, що Слуги народу потрапили в немилість Богдана, остаточно розлютився.