Володимир Зеленський підписав закони, які парламент ухвалив минулого тижня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента України.

Зеленський поставив підпис під Законом "Про внесення змін у деякі закони України щодо перезавантаження влади" №117-ІХ. Тепер на держслужбу 7% співробітників можна брати за контрактом.

Ще глава держави підписав закон про внесення змін до Конвенції між Україною і Швейцарською Федеральною Радою № 105-ІХ.

Крім того, підписано Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню" № 102-ІХ. Тепер діяльність у сфері телекомунікацій не підлягає ліцензуванню.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Президент активував Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення охорони прав на компонування напівпровідникових виробів" № 111-ІХ.

Також Зеленський затвердив Закон "Про внесення змін у деякі закони України щодо вдосконалення процедури проведення фінансової реструктуризації" № 112-ІХ. Запроваджується проведення процедури реструктуризації для кількох боржників, які є пов'язаними особами, але мають різних кредиторів. При цьому дія закону "Про фінансової реструктуризації" подовжується до шести років.

Зеленський підписав Закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подання єдиної звітності щодо єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та податку на доходи фізичних осіб" № 116-ІХ.

Зазначимо, що президент схвалив зміни в Законі "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" № 115-ІХ. З 1 січня 2021 буде нова об'єднана звітність з єдиного внеску на ЄСВ і ПДФО.

Нагадаємо, що Зеленський підписав доленосний закон про оборону України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський ветував закон про імпічмент президента.

Також портал Знай.uа писав, що нардепи Порошенка заблокували важливий закон.