І як, на його думку проходить спілкування і які взагалі взаємини, на скільки вони конструктивні між коаліцією і опозицією, і не тільки в комітеті.

«Навіть в комітеті ( ред: у комітеті з регламенту) не було жорсткого протистояння, це все гра на камери, тільки камери вимикаються – там зовсім інший діалог».

Заступник голови фракції також каже, що "Європейська солідарність" не підтримала відсторонення Геращенко.

"З їхнього боку це було б неетично, хоча, знову ж таки, це справа кожного, але особисто я голосував не тому що колеги в комітеті це підтримували, а тому що у мене справді була така думка. Якщо це не публічне спілкування, де немає камер, люди нормально між собою спілкуються, незалежно від партії, фракції."

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

І, що відносно комітету, якщо це публічна історія - вона виглядає на картинці по-одному, але якщо прибрати всі "картинки" - у результаті, на думку Культенко, виходить нормальний діалог.