П’ятий президент України Петро Порошенко відреагував на відставку спеціального представника Державного департаменту США з питань України Курта Волкера. Свою тривожність щодо цього, лідер партії “Європейська солідарність” виразив у дописі на власній Fakebook-сторінці.

Як зазначається, Порошенко занепокоєним тим, що Курт Волтер йде у відставку, адже він багато чого зробив для налагодження зв’язків між державами.

“Тривожна новина з Вашингтона – у відставку подав Курт Волкер, спеціальний представник США по Україні. Його внесок у зміцнення нашого стратегічного партнерства зі США важко переоцінити. Як важко переоцінити і його твердість та стратегічне бачення протидії російській агресії. З Куртом нам всім в Україні почувалося впевненіше – і за мирне врегулювання, і за прогрес на шляху реформ, і за роль США”.

Також колишній президент України подякував послу.

“Ти встановив високий стандарт довіри і ефективної взаємодії з українською владою, який не просто буде перевершити будь-якому наступнику. Щиро тобі вдячний, Курте, за роки плідної взаємодії та віру в Україну!”

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

[embed]https://www.facebook.com/petroporoshenko/posts/1759038214230563?__xts__

Нагадаємо, що представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер йде у відставку.

Також Знай.uа писав, що Трамп висловив величезне захоплення Зеленським, наш гарант його підкорив: "Ідеально".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про телефонну розмову Зеленського з Трампом: розсекретили процедуру запису стенограми.