У команді президента Володимира Зеленського планують провести форум, на якому розглянуть питання щодо повернення інвестицій на Донбас. Про це пише “Politeka”.

Як відзначається, у форумі запланована участь понад 350 гостей, серед яких: представники Кабміну, місцевої влади, інвестори, представники бізнесу, посольств та різноманітні ЗМІ.

Також очікується близько 50 представників як українських, так й іноземних інвестиційних фондів, компаній, донорів та міжнародних фінансових корпорацій. Серед ключових учасників: Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Олександр Гончарук

“Організатори обіцяють 6 ключових панельних дискусій і більше 10 спецзаходів, презентації IT-стартапів, виставку інвестиційних проектів, успішні кейси великих компаній. Серед спеціальних заходів вказано відкриття оновленої траси Запоріжжя – Маріуполь”, - підкреслюється в повідомленні.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Білизна має бути красивою, навіть якщо вб'ють": запоріжанки відверто розповіли про жахи Донбасу, - як залишитися жінкою на війні.

Також Знай.uа писав, що "Жди мене, і я повернуся": у Франківську дружини військових показали потужний приклад всій Україні.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що бійці ВСУ показали всьому світу, як "вибивати" супротивника з Донбасу: неймовірні фото.