Президент України Володимир Зеленський у неділю відвідав меморіальний комплекс "Бабин Яр" з нагоди 78-ї річниці тих подій. Цікаво, що він зробив це у приватному порядку.

Про це пише видання Українська правда з посиланням на власні джерела.

На сайті президента України з'явилося звернення Володимира Зеленського з приводу пам'ятної дати. Глава державинаголосив, що вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру, Голокосту - це попередження для людства, і український народ завжди буде єдиним у прагненні ніколи не допускати будь-яких проявів ворожнечі на расовому чи національному ґрунті.

Зазначимо, що у неділю, 29 вересня, в Києві відбувся Марш пам'яті, присвячений трагедії єврейського народу, яка сталася у 1941-1943 роках у Бабиному Яру. Кілька сотень учасників Маршу пам'яті пройшли від кінотеатру "Київська Русь" до меморіалу "Бабин Яр" (Менора). Таким чином, учасники маршу пройшли дорогою, якою євреїв і представників інших національностей вели на масові розстріли 29 і 30 вересня 1941 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, українцям підвищать пенсії на 12-13%: у Зеленського встановили остаточний термін, коли чекати виплат.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського наполеонівські плани на пенсіонерів: на українців чекає підвищення.