Рудольф Джуліані, особистий адвокат президента США, Дональда Трампа, оприлюднив свою приватну переписку з Куртом Волкером, спеціальним представником Державного департаменту США з питань України, на телеканалі Fox News.

Повідомлення Волкера датована 19 липня, і в ньому він написав наступне: "Пане мер, приємно було поснідати вранці. Як ми обговорили, зв'язую Вас з Андрієм Єрмаком, який дуже близький до президента Зеленського...", передає портал "Хвиля" з посиланням на "Голос Америки".

У своєму другому повідомленні Волкер написав: "Здрастуйте, пан мер, це Курт Волкер. Був радий поговорити з вами вчора. Можете дзвонити в будь-який час до 16:00 сьогодні, якщо хочете продовжити розмову. Коротко проконсультую вас щодо Зеленського і російсько-української динаміки".

Як зазначив Джуліані, дії він здійснював за дорученням Держдепартаменту США.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Джуліані так само додав, що Майку Помпео, Держсекретарю, який розслідує справу Джуліані за дорученням Конгресу, не про що хвилюватися, його підлеглі "не зробили нічого поганого".

Джуліані також акцентував увагу, що Помпео був у курсі його спілкування з Волкером. Джуліані додав, що йому "дуже шкода" через то, що зараз відбувається навколо Волкера, і він особисто не підтримує теорію, що Волкер був автором скарги, яку представили в рамках програми захисту викривачів корупції.

Нагадаємо, раніше Луценко поклав початок скандалу навколо Трампа і Зеленського: ось чому розмова президентів оприлюднили.

Також Знай.uа писав про скандальну розмову Трампа і Зеленського: причетний і Путін, знайдені докази.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що адвокат Трампа відмовився від виступу через Путіна, більше ніяких зустрічей: "Найкраща риса сміливості".