29 вересня українці вшанували пам'ять жертв Бабиного Яру, але прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель не вважала за потрібне відвідувати заходи, присвячені цьому Дню. Замість цього чиновниця веселилася на концерті "Жіночого кварталу" в Києві.

Про це вказує відео, яке ексжурналістка опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

"Неймовірні, талановиті, сучасні!" - підписала ролик Мендель.

У коментарях українці розкритикували прес-секретаря президента і зазначили, що Мендель є держслужбовцем, і це накладає на неї ряд обов'язків.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"А де Богдан? На роковини Голодомору "Лігу сміху" треба забабахати!" – запитали користувачі.

"Жіночий квартал" у день роковин Бабиного Яру... Взагалі відсутні поняття етики та гідності, факап за факапом", - обурилися коментатори.

"Співчуваю трагедії Бабиного Яру разом з тобою. Земля їм пухом", "А квіти покладати в Бабиному Яру це не ваш обов'язок? Або спочатку розваги? Сходіть хоча б зробіть фоточку, як шеф", - написали українці в соцмережі.

Нагадаємо, що Зеленський звернувся до українців у зв'язку з 78-ми роковинами трагедії Бабиного Яру.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський таки відвідав Бабин Яр, однак інкогніто.

Також портал Знай.uа писав, що українці вшанували пам'ять загиблих у Бабиному Яру.