Першу леді України Олену Зеленську порівнюють із Гілларі Клінтон, Меланією Трамп та Мішель Обамою. До президенства Володимира Зеленського Олена залишалася поза увагою камер і ніколи не прагнула слави і зіркового життя. Однак статус першої леді України зобов’язує.

Як змінилося життя Олени Зеленської і з якими труднощами вона зіткнулася у статусі першої леді, йдеться у відео ЖВЛ.

Олена Зеленська з чоловіком під час дебатів
Олена Зеленська з чоловіком під час дебатів

За словами друга родини Зеленських Олександра Пікалова, Зеленський приховував від дружини своє рішення йти в президенти до останнього. Для Олени це було справжнім шоком. Спочатку вона була проти такого рішення чоловіка, адже розуміла — це кінець спокійному сімейному життю. Та й себе не бачила в ролі першої леді. Однак, вона заспокоїлася і стала активно підтримувати чоловіка.

Олена знайшла для чоловіка репетитора з української мови, а сама редагувала тексти його виступів. А коли Володимир Зеленський переміг на виборчих перегонах, раптово усвідомила, що в її житті настали зміни.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Олена розуміла, що тепер повинна відповідати певному образу, тому звернулась до спеціалістів — дизайнерів і стилістів. Для Олени, яка завжди була за кадром та сама собі стилістом, настав новий етап — шоуруми та примірки. Переймається вона до дрібниць і прискіпливо обирає кожен новий образ і аксесуари.

І хоча Олена Зеленська одягається винятково у вітчизняних дизайнерів, одяг та аксесури перша леді не купує — вона їх просто бере на прокат, а після використаня повертає назад.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Постійні зустрічі та публічні заходи, втім, не відбили бажання Олени і далі працювати в команді “Кварталу”. Вона досі продовжує писати сценарії для спільних проектів.

Весь свій вільний час, якого в першої леді обмаль, Олена присвячує дітям, багато читає і займається спортом.

Та досі Олена Зеленська так і не звикла з'являтися на публіці і привертати до себе зайву увагу, хоча й розуміє, що тепер — це її обов'язок. Тож і ставиться до цього відповідально.

Нагадаємо, що Олена Зеленська підтримала чоловіка своєю присутністю і теплими словами під час його виступу на 74-й сесії Генасамблеї ОНН.

Як повідомляв портал Знай.ua, батьки українського президента Володимира Зеленського стикаються з великими небезпеками із-за нової посади їх сина.

Також портал Знай.ua писав, що Олена Зеленська для спільного з чоловіком візиту до США на полях Генасамблеї ООН вибрала одяг українських дизайнерів.