Президент України Володимир Зеленський зустрівся з керівництвом НБУ. На зустрічі, де був присутній також прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, обговорили фінансово-економічний розвиток держави.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну на офіційному сайті.

"У ході наради вирішувалася низка питань, зокрема, щодо макроекономічної ситуації в країні, створення умов для підвищення доступності кредитування та результатів роботи місії МВФ", – йдеться у заяві прес-служби.

Володимир Зеленський, Олексій Гончарук і керівництво Нацбанку обговорили також роботу уряду та НБУ й, зокрема, координацію дій відомств. Повідомляється, що найближчим часом вони підпишуть Меморандум про координацію політик.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Уряд України продовжить реалізовувати макроекономічні реформи, які проводилися протягом останніх років. Водночас економіка відновлюється, інфляція знижується. І НБУ багато зробив для цього. Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо примножити ці результати та створити умови для прискорення економічного зростання", – прокоментував зустріч Гончарук.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Нагадаємо, Вакарчук звернувся до українців з терміновою заявою: "Сподіваюся, це розуміють всі...".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розкрили невідомі сторони обміну полоненими з Росією: "Ніхто не збирався...".

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський відповів на найболючіше питання українців: "Не буде ніколи ніякої капітуляції".