Відомий український політолог Володимир Фесенко зробив прогнози щодо виборів у мери Києва. Так, він розповів, що для справжнього шоу потрібно, аби фракція “Слуга народу” висунула Євгена Кошового, а Коломойський – Дубинського. Однак, кияни із таким твердженням не погодилися.

Відзначимо, що цими днями політолог та голова правління Центру прикладних політичних досліджень ”Пента” зробив на власній Facebook-сторінці допис, де поділився прогнозами щодо виборів у мери Києва.

Володимир Фесенко

“Кажуть, що ”Голос” хоче висунути Сергія Притулу. Від ОТЗЖ дуже хоче Рабинович. Ну тоді від ”Кварталу”. обов'язково повинен бути ”Лисий”, тобто Євген Кошовий. Ткаченко - це нудно і прісно. До того ж, він від Коломойського, а не від ”Кварталу”. Для справжнього шоу від Коломойського повинен бути Дубинський. Ось тоді буде яскраво і гостро”, - йдеться в дописі.

Також Фісенко запитав і у киян, кого ще не вистачає

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Кого ще не вистачає для шоу ”вибори мера Києва”? Ківу, Каплина і Надю Савченко не пропонувати. Це актори другого плану і ”осетрина другої свіжості”. До речі, а кого тоді висувати від “Батьківщини і від Порошенка?”, - додав політолог.

Після чого мешканці Києва запропонували кандидатуру відомого українського телеведучого та політичного діяча Андрія Пальчевського. На таке Фесенко заявив, що він підходить.

Нагадаємо, Андрій Пальчевський раптово розкрив правду про Володимира Зеленском.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Пальчевський розповів, що насправді думають українці про продаж землі.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський показав країну мрії: "Чому в Україні не можна так само".