В Україні поки що не будуть розслідувати діяльність колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтарєвої в Україні. Про це розповів директор юридичної компанії "Амбер" Семен Ханін, передає Politeka.

"Гонтареву, Ворушиліна і Порошенко абсолютно цинічним чином захищає МВФ. І наш парламент, наш президент дуже швидко піддалися цьому впливу", заявив Ханін.

Юрист зазначає, що представники попередньої влади так і не понесли покарання.

"Виникає непрохана думка, а може я дарма живу, може неправильно? Адже подивіться, ніхто з мільярдерів не поніс покарання жодного разу. Всі чиновники злочинної банди благополучно роз'їхалися по всьому світу, при чому багато поїхали не в Росію, а поїхали в Іспанію, Швейцарію, Великобританію. І живуть там розкошуючи на свої мільярди, зустрічаючи заходи й сходи на яхтах і дорогих ресторанах. Ніхто нікого не видав, все так чи інакше вирішили свої питання, і благополучно живуть. В Україні про них вже забули, а їм тільки цього і треба", — говорить Ханін.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Він зазначає, що на посадці Порошенко, Гонтарєвої і Ворушиліна по суті будувалася передвиборча компанія. Однак зараз українці знову, на його думку, залишилися біля розбитого корита.

"МВФ, де у фільмі президент відправляв їх далеко-далеко, благополучно існує в районі того ж туманного Альбіону… Але закінчився фільм, включили титри і ми знову залишилися біля розбитого корита", - розповів він.

Нагадаємо, юрист Семен Ханін відкрив українцям очі на те, що накоїла Гонтарєва.

Як повідомляв Знай. ua, щедрість Порошенко викликала багато питань.

Також Знай. ua писав, що Порошенко опинився в лондонській лікарні разом з Гонтарєвої.