Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп повідомив, що тільки через наполегливе прохання міністра енергетики США Ріка Перрі погодився на телефонну розмову з главою української держави Володимиром Зеленським, стенограму якої опублікував американський лідер. Про це пише Axios.

Так, відомо, що цю інформацію передали джерела, знайомі із змістом закритого телефонного дзвінка Дональда Трампа та його однопартійців, який відбувся в п'ятницю, 4 жовтня.

"Мало хто знає, що я навіть не хотів дзвонити Зеленському. Єдина причина, по якій я подзвонив, це прохання Ріка. Щось про завод по зріджуванню природного газу", - розповів президент США.

За інформацією видання, Дональд Трамп, ймовірно, прагне віддалитися від відповідальності за проведену телефонну розмову з Володимиром Зеленським або ж перекласти її на плечі міністра енергетики Ріка Перрі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що з'явився ще один співробітник американської розвідки, яка може дати свідчення у справі про можливий тиск президента США Дональда Трампа на президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, американський Держсекретар Майк Помпео захищає підхід адміністрації Дональда Трампа по відношенню до України.

Також портал Знай.ua писав, що глави трьох комітетів Палати представників Конгресу США, які проводять розслідування щодо імпічменту, вимагають від Білого дому надати документи, пов'язані з телефонним дзвінком Трампа Зеленському.