У суботу, 5 жовтня, Центральна виборча комісія під час засідання визнала зареєструвала народного депутата від фракції "Слуги народу" Олександра Копиленка. Про це пише прес-служба ЦВК

Нагадаємо, що 1 вересня Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутата від партії "Слуга народу" Анни Коваленко. А вже 4 вересня президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Коваленко на посаду заступника керівника Офісу президента.

Копиленко Олександр

Відтак, на заміну ЦВК визнала обраним та зареєструвала народного депутата Копиленко Олександра Любимовича, 1961 року народження. Чоловіка, який проживає у Києві та є безпартійним, включеного до виборчого списку партії Слуга народу під № 135.

Нагадаємо, раніше Луценко поклав початок скандалу навколо Трампа і Зеленського: ось чому розмова президентів оприлюднили.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай.uа писав про скандальну розмову Трампа і Зеленського: причетний і Путін, знайдені докази.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що адвокат Трампа відмовився від виступу через Путіна, більше ніяких зустрічей: "Найкраща риса сміливості".