У суботу, 5 жовтня український президент Володимир Зеленський зустрівся з представниками силових відомств і військовим керівництвом.

Цю інформацію повідомляє на своїй сторінці в Facebook Офіс Президента, передає "Хвиля".

Під час зустрічі вони обговорили ситуацію на Донбасі. Особливу увагу приділили безпеці в районі населених пунктів, де заплановано розведення військ - Золоте і Петровське. Представники влади наступного тижня відвідають ці території, щоб перевірити безпеку місцевих жителів.

На зустріч з президентом приїхали начальник Генштабу Руслан Хомчак, глава СБУ Іван Баканов, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко, помічник президента Андрій Єрмак та інші.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ще однією темою розмови було будівництво мосту біля Станиці Луганської, а також соціальне забезпечення учасників ООС. За словами Зеленського, ніхто не збирається скасовувати пільги для військових, які захищали Україну.

"У державному бюджеті на наступний рік має бути передбачено фінансування соціального забезпечення військовослужбовців". йдеться в повідомленні

Нагадаємо, Зеленський відповів на мітинги за формулою Штайнмайера.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський терміново звернувся до народу України.

Також Знай.uа писав, на Майдан вийшли супротивники "формули Штайнмайера".