В мережі з’явилося відео із зустрічі президентів України і Білорусі в Житомирі, на якому білоруський глава держави був помічений в спілкуванні з українськими ЗМІ. Журналісти задавали Лукашенку питання, поміж яких прозвучало нарікання на складні відносини Зеленського з пресою.

Лукашенко жартівливим тоном відповів на запитання української журналістки, яка озвучила ситуацію щодо напружених відносин українського президента і преси.

Олександр Лукашенко відвідав Україну

"У вас? З Володимиром Олександровичем напружені? Я йду за ним і думаю: "Господи, як він вас терпить. Та ви що! У вас прекрасні відносини!", - заявив Лукашенко. Олександр Лукашенко

Після декількох намагань журналістів поставити запитання Олександру Лукашенку, віддобавив:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Не дай бог вам мати справу з Лукашенком!" Олександр Лукашенко

Зустріч Зеленського та Лукашенка

4 жовтня відбулася перша зустріч українського та білоруського президентів. Під час заходів у Житомирі Олександр Лукашенко ще раз запевнив громадськість та журналістів, що він за словом у кишеню не лізе.

Володимир Зеленський прокоментував зустріч з білоруським колегою, зазначивши, що вважає відносини України і Білорусі "дуже теплими"

Нагадаємо, раніше відбулася перша зустріч Зеленського і Лукашенка

Як повідомляв портал "Знай.ua", обмовка білоруського президента наробила чимало галасу в мережах

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Борзов розповів про витрати українського президента