Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав відповідний указ, який передбачає підвищення зарплатні собі, Дмитру Медведєву та деяким іншим чиновникам. Сталося це в день народження глави держави, повідомили "Ведомости".

Як відзначається, зросла зарплатня на 4,3%. Окрім президента і прем'єр-міністра, збільшилася зарплатня і у керівників МНС ФСТ, МВС, ФСБ, Міноборони, Росгвардіі, Служби зовнішньої розвідки та ряду інших відомств.

Як розповів прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, підвищення зарплат є плановим.

Нагадаємо, що за 2018 рік Володимир Путін заробив 8,65 мільйона рублів, а у Дмитра Медведєва задекларований дохід в 9,9 мільйона рублів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відзначимо, що між Росією та Заходом готується так званий пакт примирення, який передбачає відставку Володимира Путіна

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент країни-агресора Володимир Путін 7 жовтня відзначив свій 67 день народження, а напередодні вирушив на вихідні у сибірську Тайгу разом з міністром оборони Сергієм Шойгу.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Борзов розповів про витрати українського президента