З-під пера відомого американського актора Джима Керрі вийшла карикатура, на якій зображені український та американський президенти. Малюнок актор присвятив скандалу довкола розмови Дональда Трампа з Володимиром Зеленським.

Карикатуру Джим Керрі опублікував у своєму Twitter. На малюнку Трамп цитує "Хрещеного батька", кажучи Зеленському, що одного разу йому може знадобитися послуга:

"Одного разу, цей день може ніколи і не настати, я попрошу тебе зробити мені послугу. Але до тих пір прийми цей дар у вигляді військової допомоги в день весілля моєї дочки". Напис на карикатурі

Карикатура Джима Керрі

Малюнок актора підписаний наступним чином: "Батько-шахрай зробив Зеленському пропозицію, від якої неможливо відмовитися".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто зауважити, що актор Джим Керрі є критиком нинішнього американського президента США Дональда Трампа. Більше того, нова карикатура на Трампа і Зеленського є не першою в доробку коміка. Керрі вже декілька років займається малюванням, поміж іншим актор створив серію політичних карикатур, що висміюють лідера аменриканців.

Джим Керрі намалював карикатуру на Трампа і Зеленського

Раніше, 25 липня відбулася розмова Трампа із Зеленським, в ході якої Трамп намагався переконати президента України почати розслідування справи Хантера Байдена - сина колишнього віце-президента Джо Байдена.

А 26 вересня Комітет з питань розвідки Палати представників США оприлюднив звіт співробітника розвідки США про телефонну розмовіу Дональда Трампа з Володимиром Зеленским.

Нагадаємо, раніше з'явились нові деталі скандальної розмови Трампа із Зеленським

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський прокоментував початок розслідування справи Байдена в Україні

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський заперечує прояв тиску з боку Трампа