У сім’ї голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії поповнення. Сьогодні вранці він став батьком двійнят. І додала, що тепер політик житиме у справжньому квітнику, адже має аж шість донечок.

Таку радісну звістку повідомила прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель у соціальній мережі Facebook.

"Що не будень - то свято 😁 З Днем юриста! Ясного розуму, неспростовних доказів і справедливого закону! Окремо Дмитро Разумков з Днем народження! А David Braun (Давид Арахамія) з народженням двійні! Тепер він - татусь аж шістьох!", - написала вона.

Офіційного підтвердження немає, Давид поки не коментує інформацію про діток. І дописи у соцмережі не пише про визначну подію для його родини. Проте, якщо Мендель написала вітання у соцмережі, це свідчить, що з дітками все добре.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Давид Арахамія
Давид Арахамія

Також Юлія привітала у своєму дописі з днем народження голову Верховної Ради Дмитра Разумкова і усіх юристів із професійним святом.

Нагадаємо, раніше Арахамія зі "Слуги народу" пояснив, що буде з "формулою Штайнмайєра".

Також Знай.uа писав, що глава "Слуги народу" Арахамія розповів про відставку: "щось наплутали".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Ми все робимо правильно": Верещук пояснила істерику Кремля через візит Зеленського до США.