Президент України Володимир Зеленський взяв участь у заході, присвяченому вшануванню пам'яті жертв масових розстрілів у Бабиному Яру в Києві. Про це інформує сайт глави держави.

Зеленський був присутній на заході з представниками Ради Федерації єврейських громад.

Зеленський вшанував пам'ять розстріляних в Бабиному Яру

"Глава держави разом з представниками Ради Федерації єврейських громад запалили лампадки у Менори - пам'ятника розстріляним євреям на території Національного історико-меморіального заповідника Бабин Яр", - йдеться в повідомленні. Сайт Президента України

На події, присвяченій вшануванню пам'яті жертв масових розстрілів у Бабиному Яру, рабини прочитали молитву, а потім всі присутні вшанували пам’ять жертв хвилиною мовчання.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Володимир Зеленський відвідав Бабин Яр інкогніто

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський потрапив у скандал, не взявши участь в офіційному заході в Бабиному Яру. Після Маршу пам’яті глава Об'єднання іудейських релігійних організацій України Яків Блайх розкритикував президента.

Пізніше Володимир Зеленський повідомив, що відвідав меморіальний комплекс "Бабин Яр" у приватному порядку.

Нагадаємо, раніше пам’ятні заходи в Бабиному Яру обернулися для Зеленського жорстокою критикою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський відвідав Бабин Яр інкогніто

Також "Знай.ua" писав, що президент України звернувся до українців у зв’язку з 78-ми роковинами трагедії Бабиного Яру