Розведення військ вздовж всієї лінії розмежування – це далеко не перше, що має відбутись в результаті реалізації мирних ініціатив Зеленського.

Голова Комітету ВР з питань зовнішньої політики Богдан Яременко в ефірі ток-шоу ″Право на владу″ розповів про плани Зеленського щодо врегулювання ситуації на Донбасі та розвінчав деякі чутки, якими лякають українців протягом останніх тижнів.

″Не можемо досягти припинення вогню відразу скрізь″, - каже Яременко

Спочатку обмін полоненими, спочатку підготовка позицій до відведення та багато іншого, і лише вкінці відведення військ вздовж всієї лінії фронту. Про це заявив Богдан Яременко.

″Так, плани відведення військ вздовж всієї лінії фронту є, але це не початок плану, це ближче до кінця. Спочатку – обмін полоненими. Якщо не готові позиції, не відводимо війська. Плани є різні, але не треба будь-яку чутку сприймати, як остаточне рішення. Немає сили, не махай руками″,- резюмував Яременко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Розведення військ лише після обміну полоненими.

Яременко: Розведення військ лише після обміну полоненими. Розведення військ вздовж всієї лінії розмежування – далеко не перше, що має відбутись в результаті реалізації мирних ініціатив Зеленського. Таку заяву в ефірі ток-шоу «Право на владу» зробив голова Комітету ВР з питань зовнішньої політики Богдан Яременко (фракція партії “Слуга народу”). «Не можемо досягти припинення вогню відразу скрізь», - каже Яременко. «Так, плани відведення військ вздовж всієї лінії фронту є, але це не початок плану, це ближче до кінця. Спочатку – обмін полоненими. Якщо не готові позиції, не відводимо війська. Плани є різні, але не треба будь-яку чутку сприймати, як остаточне рішення. Немає сили, не махай руками», резюмував Яременко. Більше про плани влади, дізнаєтесь з відео.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 10 oktober 2019

Нагадаємо, українці вимагають, щоб Зеленський переніс Офіс президента в Золоте.

Як повідомляв портал Знай.ua, тисячі добровольців висунули жорсткий ультиматум Зеленському

Також Знай.ua писав, розведення сил на Донбасі, а саме в Золотому має розпочатися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.