Олексій Гончарук, прем'єр-міністр України, пояснив на своїй сторінці у Facebook, чому ринок землі - необхідна реформа для країни.

Гончарук розповів, що поки у всьому світі практикується ринок землі, запроваджують ринкові ціни і здорову конкуренцію, в Україні 42 млн га сільськогосподарських угідь страждаю від "сірих корупційних схем".

В усьому світі є цивілізований ринок землі, конкуренція та ринкові ціни. У нас ні. Ми маємо 42 млн га...

Geplaatst door Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України op Vrijdag 11 oktober 2019

Гончарук зізнався: щодо представленого проекту земельної реформи уряд отримав "чимало застережень і хвилювань", і готовий до них прислухатися. Парламентський комітет з аграрної політики створив "інтегрований проект закону", як каже Гончарук, в який внесли правки у відповідності зі скаргами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Олексій Гончарук

Гончарук заявив: "Компанії, кінцевим бенефіціаром яких є іноземці, не зможуть купити українську землю". Втім, ця строчка законопроекту не буде відноситись до тих іноземців, які більше трьох років здійснюють свою діяльність на землях України і платять податки.

Гончарук уточнив, що уряд відкритий до пропозицій і збирається враховувати скарги щодо всіх реформ, які будуть відбуватися в державі.

Нагадаємо, раніше піднімуть тарифи на тепло: Гончарук дав відповідь.

Також Знай.uа писав про земельну реформу в Україні: 10 головних принципів, які знадобляться кожному.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Мілованов розповів, як зміниться ціна за гектар.