Глава української держави Володимир Зеленський насправді "витягнув на собі" рейтинг політичної партії "Слуга народу" на парламентських виборах в липні поточного року. Про це сказав народний депутат від СН Віталій Безгін.

За його словами, без особистого бренду президента партія отримала б удвічі, а то і втричі менше голосів.

Так, у четвер, 10 жовтня, під час прес-марафону у відповідь на питання про можливий розкол в СН український лідер зазначив, що "Слуга народу" перемогла в основному завдяки йому, і заявив, що розпустить партію через рік, якщо нардепи "почнуть їсти один одного".

"Кожен якийсь свій внесок робив. Очевидно, що мажоритарники цілодобово отпахивали на окрузі. Були списочники – такі, як я – які сиділи 2 місяці і писали проекти та ініціативи, які ми зараз голосуємо. Але треба тверезо дивитися на речі. Якщо б не було бренду Зеленського партії "Слуга народу", то результат не був би таким", – підкреслив нардеп з фракції "Слуга народу".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Монобольшинства б точно не було. Можливо, 15-20% партія взяла. Але навряд чи б претендувала на більшість", – сказав він.

Також він сказав, що це може когось ображати, проте потрібно "чесно дивитися на речі".

"Все-таки Володимир Олександрович, за рахунок своєї впізнаваності і отриманого кредиту довіри, фактично підтягував на собі бренд партії "Слуга народу", – заявив Безгін.

Нагадаємо, що український президент Володимир Зеленський під час прес-марафону в Києві пообіцяв виконати передвиборчу обіцянку й завершити війну з Російською Федерацією на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського хочуть скасувати Єдиний соціальний внесок для всіх працевлаштованих людей віком до 27 років.

Також портал Знай.ua писав, що президент Володимир Зеленський провів прес-марафон в приміщенні Kyiv Food Market, де назвав найбільш вірогідного кандидата на посаду нового глави КМДА.