Глава українського уряду Олексій Гончарук пообіцяв українцям, що опалювальний сезон в Україні розпочнеться вчасно. Щоправда, прем’єр-міністр вказав і на винятки.

Проблеми виникли з підключенням опалення для Сміли на Черкащині та Нового Роздолу на Львівщині. Та Олексій Гончарук заявив, що особливо турбуватися не варто, оскільки у цих населених пунктах опалення буде, але на декілька днів пізніше терміну.

Олексій Гончарук

Прем’єр-міністр Гончарук зробив звернення до українців у відеоблозі на своєму YouTube-каналі.

"Винятком є ​​лише два міста: це Сміла і Новий Розділ. Там ще залишаються певні технічні складності і проблеми, і можливо, опалення почнеться пізніше на кілька днів", - зазначив Гончарук. Олексій Гончарук

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Глава українського уряду пояснив з чим пов’язані проблеми з опаленням у цих населених пунктах. З його слів, опалювальні послуги надавали приватні компанії, які своїми діями допустили "критичні ситуації".

Минулого 2018 року в Смілі не було опалення до 15 листопада, з 12 листопада не працювали школи. Комунальне підприємство "Смілакоммунтеплоенерго" пояснило проблему браком коштів на закупівлю газу і неврегульованими спірними питаннями з приводу заборгованостей.

У НАК "Нафтогаз України" органи місцевого самоврядування та теплопостачальні підприємства звинуватили у бездіяльності.

Нагадаємо, раніше український прем’єр-міністр Олексій Гончарук звинуватив Супрун у брехні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський та Кабмін Гончарука стрімко втрачають позиції

Також "Знай.ua" писав, що Гончарук публічно виправдався перед українцями