Народний депутат від партії "Слуга народу" розповів, як влада збирається боротися з нелегальними ігровими точками. Про це глава податкового комітету Данило Гетьманцев розповів в ефірі програми "Он воно як" від Bihus.Info.

"Так, влада не пройшла тест, ми даремно прийшли до влади. Бо це ж у малому проявляється велике. Тобто, якщо ми не можемо владнати це питання, то ми так само і в інших місцях не можемо владнати", - пояснює він.

Гетьманців нагадав, що зараз в "темну" працюють всі гральні заклади в Україні. В тому числі ті, які функціонують під прикриттям лотерейного оператора.

"Все, що ми бачимо з вами на вулицях - зараз це все в темну. Аби це припинити, необхідна політична воля", – пояснив політик.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Для того, щоб це змінити, необхідно прийняти закон про нові правила для грального бізнесу, в яких будуть жорсткі обмеження щодо розміщення, контролю держави і збільшення податку на гріх".

"Ми його приймемо цей законопроект. І це буде така червона лінія, після якої вже нелегального грального бізнесу бути не повинно. Якщо він залишиться, то ми даремно прийшли до влади. Ми повинні прийняти закон, ми повинні одразу після прийняття закону припинити весь нелегальний гральний бізнес, який існує", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, як працюють нелегальні заклади і що приховують влади.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленському жорстко нагадали про "квітуче" Космолоте і кришуванні Третьякова.

Також Знай. ua писав, що як кримінальний елемент з Росії просочився в українську комісію з легалізації азартних ігор.