Лідер партії "Голос" і вокаліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук дав перше велике інтерв'ю після позачергових парламентських виборів. Він розповів про своє розуміння процесів політики, про ставлення до Зеленском, алкоголь і не тільки. Про це він розповів Правді.

Вакарчук розповів про те, чим займається популярний телеведучий Сергій Притула у нього в партії "Голос". Так. Він прокоментував інформацію про те, що Притула йде на місцеві вибори.

"Це ви у нього запитайте. Давайте ми дочекаємося взагалі-то, коли будуть вибори, а потім будемо говорити про тих людей, які йдуть чи не йдуть на вибори. Тому що це із серії – всі живили, хто йде на президентські вибори, а потім сталося зовсім по-іншому", - повідомив він.

Лідер партії розповів, що Притула є членом політради і щотижня у них проходять засідання, на яких розглядаються ті чи інші питання.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Плюс у нас є регіональні питання. Плюс ми запускаємо певну кількість просвітницьких проектів, які буквально через тиждень почнуть реалізовуватися – освітні, медичні й інші речі, які ми будемо робити по Україні. Це все вимагає презентацій, підготовки доповідей", - пояснив Вакарчук.

Святослав Вакарчук зізнався, яке вино віддає перевагу і який алкоголь є його улюбленим.

"Я навіть не чекав таких серйозних питань від вас (сміється і задумується). Раніше був віскі, але з кожним роком на нових виборах алкоголю виграє все більше й більше вино. Якщо вино червоне і біле разом, то вони вже формують більшість коаліційну", - розповів він.

При цьому в теплу пору року нардеп віддає перевагу білому вину, а в холодну – червоному. Він зізнався, що не є фанатом алкоголю і п'є його дуже рідко і мало. Також він ніколи не напивається.

"Ні, я фактично ніколи не напиваюсь. Я знаю багато людей, які казали: "Напився, не пам пам'ятаю, що було вчора". Я за свої 44 роки такого в житті не пам пам'ятаю. Що голова боліла на наступний день – таке, безумовно, пам'ять пам'ятаю", - зізнається він.

Нагадаємо, на Лізі сміху жорстко висміяли Вакарчука і Порошенка.

Як повідомляв Знай. ua, легендарні "Океан Ельзи" презентували офіційний саундтрек.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук звернувся до українців з терміновим заявою.