Популярний український ведучий Сергій Притула поскандалив з Настею Топольською, яка є дружиною журналіста і екснардепа Сергія Лещенка. Вона назвала шоумена і творця "Вар'яти-шоу" медійним "мудаком", коментар від Притули на затримався.

Відповідна публікація з'явилася в Facebook Топольської.

Топольська вирішила стати на захист дуету Анна Марія, які під час відбору на міжнародний вокальний конкурс Євробачення 2019 не змогли відповісти на питання про те, чий Крим – український чи російський.

"Я тут устряла в суперечку з Максом Назаровим і мені довелося подивитися фінал відбору на Євробачення 2019. Сергій Притула, який же ви все-таки медійний му*ак. Або ви і справді думаєте, що "Я тебе породив, я тебе вб'ю" - це формула національного успіху? Супер треш, звичайно", - йдеться у публікації Топольське.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дружина Лещенка назвала цей випуск телевізійною провокацією і заграванням з людськими долями, яке повністю змінює поняття про сім'ю.

Крім цього жінка розповіла про ситуацію з власною сім'єю: "Згадалося, як журналісти додзвонюватися в Крим моїй сестрі і всій її родині, щоб дізнатися подробиці наших відносин і їх життя".

Топольська обурилася тим, що якщо медійна персона, то від неї вимагають більше і внаслідок публічності просять "відзвітувати за життя кожного родича". Їй така позиція здається неправильною, коли просять вибирати, на чиєму боці примикати.

Сергій Притула вирішив не стояти осторонь такого випаду в свою адресу і відповів їй в коментарях.

"Ще б ще розуміли різницю між "порадили" і "породили", ціни б вам не було. За комплименту в мою адресу - спасибі, зацінив! Маю честь, коли жінки подібні вам вважають мене му*аком. Зійдемося на тому, що бути медійним му*аком почесніше, ніж дешевої шоубизнесовой колаборационисткой. Бажаю добра і сімейного затишку!" - йдеться в коментарі Притули.

Шоумен дав пораду жінці не переживати за сестер Анну-Марію, адже вони добре виглядали під час виступу в Росії в цьому році на сочинському фестивалі "Нова Хвиля". Він зазначив, що це відбувалося в тій же країні, тобто РФ, де виступала і сама Топольская і це в той час, коли почалася війна на Донбасі.

Нагадаємо, Притула пояснив, як "кисле обличчя" заважає жити.

Як повідомляв Знай. ua, Притула тролить не тільки колег, як реагує дружина на колючі жарти.

Також Знай. ua писав, що Притула нагадав, як виглядали Кравець, Осадча і Кароль 4 роки тому.