Новий український парламент пропрацював уже 50 днів. Незважаючи на те, що робота весь цей час велась у так званому "турборежимі", нардепи зіпсували втричі менше паперу, ніж у Верховній раді попередніх скликань.

При цьому, за такийдоволі невеликий термін парламентарі встигли ухвалити 69 законів. Про це сказав голова Верховної Ради України Дмитро Разумков в ефірі програми "Право на владу".

"Цей парламент псує втричі менше паперу, але за 50 днів вже ухвалив 69 законів. Менше, ніж за 2 місяці роботи Верховна Рада 9 скликання встигла розглянути 222 законопроекти, з яких 69 вже й ухвалила в остаточній редакції", - відзвітував Разумков.

Разумков зазначив, що пишається скасуванням депутатської недоторканності. Спікер також анонсував появу незабаром законопроекту про народовладдя, який, зокрема, передбачає і проведення референдумів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цей парламент псує втричі менше паперу, але за 50 днів вже ухвалив 69 законів.

Разумков: Цей парламент псує втричі менше паперу, але за 50 днів вже ухвалив 69 законів. Менше, ніж за 2 місяці роботи Верховна Рада 9 скликання встигла розглянути 222 законопроекти, з яких 69 вже й ухвалила в остаточній редакції. Про це в ефірі програми «Право на владу» розповів голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Спікер пишається скасуванням депутатської недоторканності та анонсує появу незабаром законопроекту про народовладдя, який, зокрема, передбачає і проведення референдумів.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 17 oktober 2019

Нагадаємо, Рада проголосувала за інноваційний законопроект - у парламенті запровадили електронний документооблік

Як повідомляв портал Знай.ua, Верховна Рада ухвалила президентський законопроект про судову реформу

Також Знай.ua писав, Разумков показав 50 днів роботи Верховної Ради в одному відео