Міністр Дмитро Дубілет відзвітував за 50 днів роботи в Уряді, назвавши головні досягнення на цій посаді. Свій звіт він розмістив на сторінці у Facebook.

Згідно слів Дмитра Дубілета, написати короткий пост про те, що він встиг зробити на своїй посаді за 50 днів, його попросили у пресслужбі Кабінету міністрів України.

Дмитро Дубілет

Міністр поділився інформацією стосовно своїх семи проектів на посаді. Дубілет підкреслив, що розпочато тотальну діджіталізація бізнес-процесів Кабміну. Також міністр зауважив, що за цей короткий період вдалося істотно знизити рейдерство.

У свій перелік Дмитро Дубілет вніс скасування трудових книжок вже у найближчому майбутньому, а саме до кінця року. Крім іншого, опрацьована концепція і скоро стартує проект "Електронні лікарняні".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дмитро Дубілет

Під час роботи Дубілета у Кабінеті міністрів був запущений в електронній формі єдиний процес подачі "орієнтувань" на митницю з боку силовиків. Очікується, що таке нововведення знизить корупційний тиск на бізнес з боку правоохоронних органів.

Також стартували проекти щодо детінізації алкоголю і сигарет. Якщо Кабміну вдасться вивести із тіні значну частку ринку, то державний бюджет у 2020 році отримає додатково близько 2-3 млрд гривень.

Дмитро Дубілет

З метою централізувати ці функції в Кабінеті міністрів і вивести їх на новий рівень якості та ефективності, був запущений пілотний проект по централізації.

На завершення Дмитро Дубілет заявив про роботу над новими проектами, про які наразі написати не може.

Допис Дмитра Дубілета

Нагадаємо, раніше Дубілет захотів продати частину приміщень чиновників

Як повідомляв портал "Знай.ua", Разумков показав 50 днів роботи Верховної Ради в одному відео

Також "Знай.ua" писав, що нардепи-прогульники отримають по заслугах