Кабмін призначив в.о. голови Національного агентства з питань запобігання корупції Наталію Новак, яка була депутаткою попереднього скликання від Блоку Петра Порошенка. Відповідне рішення було ухвалено 20 жовтня на засідання Кабінету міністрів.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук на особистій сторінці у соціальній сторінці Facebook.

"Пані Наталія має юридичну, економічну та історичну освіту. Має звання заслуженого економіста України, а також значний досвід роботи у сфері права", - заявив Гончарук.

18 жовтня набув чинності Закон, основною метою якого є вдосконалення діяльності НАЗК. Цей Закон тривалий час вимагало громадянське суспільство та рекомендували прийняти наші міжнародні партнери. Відповідно до цього Закону, протягом 5 днів з дня набрання ним чинності Уряд призначає особу, яка тимчасово виконуватиме обов’язки голови НАЗК.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Згідно з цим Законом, вже протягом 2 місяців з дня набрання ним чинності Уряд проводить конкурс на зайняття посади голови за новим порядком. Ми зробимо все можливе, аби цей конкурс був взірцем відкритості та прозорості якісно нового держуправління. А поки – впевнений, навіть протягом цих 2 місяців пані Новак продемонструє якісні результати на користь інтересів нашої з вами країни та зможе суттєво підвищити ефективність такого важливого для боротьби з корупцією органу", - резюмував Гончарук.

Маю хороші новини! Уряд призначив на посаду т.в.о. голови НАЗК Наталію Новак. Пані Наталія має юридичну, економічну та...

Geplaatst door Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України op Zondag 20 oktober 2019

Нагадаємо, в Україні жорстко взялися дезертирів, опубліковано новий закон: у Зеленського розклали все по поличках.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський дав пораду Олені Зеленській: "До чортової матері розігнати...".