На Полтавщині депутат покінчив життя самогубством — чоловіка знайшли з вогнепальним пораненням в голову.

У понеділок, 21 жовтня, в селі Шишаки Полтавської області вчинив самогубство 55-річний Володимир Петренко, який був депутатом місцевої райради від партії "ВО "Батьківщина". Про трагедію повідомляє видання ″Факти″.

Зазначається, що депутат завдав собі смертельного поранення з мисливської рушниці. Тіло чоловіка з простріленою головою знайшла дружина і повідомила правоохоронним органам.

"Про трагічну смерть депутата в поліцію близько 13:00 повідомила його дружина. Вона виявила його в будинку з вогнепальним пораненням в голову. Поруч знаходилася мисливська рушниця, зареєстрованя на господаря", - цитує видання повідомлення прес-офіцера відділу комунікації ГУНП в Полтавській області Поліни Ларіної.

Відомо, що слідчі порушили кримінальну справу за статтею "умисне вбивство" з позначкою "самогубство".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Що могло стати причиною суїциду народного депутата, гнаразі не відомо. Всі обставини з'ясовуються.

Нагадаємо, львів'янин скоїв самогубство після перегляду "Джокера"

Як повідомляв портал Знай.ua, на Рівненщині поліцейський застрелився з табельної зброї

Також Знай.ua писав, на Дніпропетровщині чоловік вистрибнув з четвертого поверху, рятуючи уявного друга.