У вівторок, 22 жовтня в Токіо відбулася урочиста церемонія інтронізації нового імператора Нарухіто. На ній з'явилося вище керівництво України вперше за історію країни.

На церемонію інтронізації прибули представники 170 країн. В тому числі представники правлячих королівських родин, президенти і прем'єр-міністри.

В рамках поїздки в Японію на заході був присутній також президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою.

Перша леді України з'явилася в елегантному вечірньому жовтому платті. Образ вона доповнила клатчем і човниками на підборах в тон сукні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Володимир Зеленський для церемонії вибрав чорний смокінг з білим жилетом і білим метеликом.

Імператор Нарухіто став 126-м імператором Японії.

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська вийшла з літака в об'ємному і довгому темно-синьому платті. Зверху нього перша леді одягла темно-сірий подовжений піджак на гудзиках.

Японська сторона при зустрічі з президентом України та його дружиною, подарувала Олені Зеленський букет квітів в яскраво-помаранчевої упаковці.

Нагадаємо, Олена Зеленська вирішила взятися за харчування школярів, набралася досвіду в Ризі.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський побував на церемонії інтронізації імператора Нарухіто.

Також Знай. ua писав, що Олена Зеленська кардинально змінила образ в Японії, українці в захваті.