Дональд Трамп, президент США, знову спровокував курйозну ситуацію своїм виступом.

Нещодавно Трамп розсмішив весь світ тим, що назвав президента Італії Серджо Маттареллу "Моцарелою", а тепер він вкотре вляпався у нову незручну ситуацію.

Трамп відвідав завод з виробництва сумок відомого люксового бренду Louis Vuitton в штаті Техас.

На сторінці Diet Prada в соціальній мережі Instagram, яка постить всякі кумедні ситуації зі світу моди, опублікувала ролик, де Трамп неодноразово обмовився.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Назву бренду він вимовив не як "Louis Vuitton" (Луї Віттон, - ред.), а як "Louis Vooton" (Луї Вутон, - ред.). У США і багатьох країн світу прийнято вимову "Віттон".

В мережі на Трампа одразу ж розкритикували користувачі:

"Соромно", - написала Карлу Уелч, стиліст Джастіна Бібера з 2011 року. "Що за ідіот", - обурилася відома блогер і фотограф Ліз Эсвейн. "Раз Трамп сказав, значить, так і треба вимовляти", - пожартував один з підписників. "Те, що він неправильно вимовив назву Luois Vuitton, тягне на імпічмент", - сказав інший користувач. "Луї Футон", - передражнила користувачка Трампа.

Нагадаємо, раніше Трамп потрапив в новий конфуз з жінками: "Це перший раз, коли...".

Також Знай.uа писав, що президент "Моцарела": Трамп наговорив зайвого під час візиту в Італію і став приводом для насмішок в мережі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що розпусні фото Меланії Трамп побачив весь світ: як "чудила" перша леді США до зустрічі з президентом.