Міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет розкзав, яку зарплату отримує в Кабміні, у нього склалося відчуття, ніби 90% часу представники минулої влади "пиляли потоки", а у нинішньої команди "рівень моралі" вище.

Міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет заявив в інтерв'ю LB.ua, опублікованому 21 жовтня, що його зарплата становить 30 тис. грн на місяць.

"30 тис. грн. Зараз ми обговорюємо можливість того, щоб зробити щось подібне до бонусів, які були б прив'язані до зростання валового внутрішнього продукту. Не до прямого, а до того, наскільки зростання ВВП вище, ніж у минулому році. Для мене питання зарплати менш актуальне, але для багатьох міністрів дуже важливо отримувати дохід, хоч скільки-небудь схожий з тим, що вони отримували в приватному секторі", – розповів Дубілет.

Він зазначив, що "це спільна мета". Адже люди, які працюють у новому Кабміні прийшли сюди не красти гроші і дерибанити податки українців.

Журналістка Соня Кошкіна зазначила, що в одному з інтерв'ю Дубілет стверджував, ніби Україні не пощастило з владою п'ятого президента Петра Порошенка.

"Тепер нам пощастило?" – спитала вона.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Дмитро Дубілет
Дмитро Дубілет

"Мені здається, що так. Якщо дивитися саме на питання моралі, то мені здається, що зараз рівень моралі, готовності ставити інтереси держави над своїми особистими, набагато і набагато вище, ніж було ще недавно… Я розумію, що звучить, може, дещо пафосно. Але я ніколи не міг позбутися відчуття, що 90% часу ті хлопці займалися тим, що пиляли потоки", – відповів Дубілет.

Він додав, що це відчуття у нього склалося на основі якихось випадкових спостережень, історій".

Нагадаємо, міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявив, що будівлю Кабміну спроектовано неефективно. Він запропонував перенести частину міністерств до головної будівлі уряду, що розташована на вулиці Грушевського в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні можуть ввести подвійне громадянство.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила президентський законопроект про судову реформу, деталі.