Сьогодні українцям показують поліграф-шоу, коли соратників Зеленського ″проганяють″ через детектор брехні. Однак, все це так і залишиться просто шоу, якщо і далі не буде працювати правоохоронна система, а президент буде маріонеткою олігархів.

Таку думку висловив політолог Юрій Романенко у воєму відеозверненні, яке розміщено на його youtube-каналі.

Все це гротеск-шоу з поліграфом почалося ще минулого тижня, коли під час засідання Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики депутати правлячої фракції ″Слуга народу″ провалили голосування за законопроект про ліквідацію фірм-посередників - оцінювачів, які заробляють на операціях продажу-купівлі нерухомості. Провалили не просто так, а за гроші — кожен ″слуга″ отримав 30 тисяч доларів, підкрелив Романенко.

Він зазначив, що всі ці перевірки на поліграфі перетворюються на шоу, якщо ″правоохоронні органи виконують функцію фікції″.

″Тема з поліграфом почалася після того, як хитрі хлопці з фракції ″Слуга народу″ на користь Антона Яценка зірвали голосування з викидання ″прокладок″ з ринку оцінщиків. Оцінщики мені ще кілька років тому розповідали, скільки бабла з них збивають ці прокладки, які заробляють мільйон гривень в день. От уявіть, 30 млн за міяць... На порожньому місці, тому що просто вводять ″прокладочку″, яка ні за що отримує гарні гроші. Щодня капає. І як ви знаєте, на профільному комітеті провалили новий законопроект за гроші — за 30 тисяч доларів з рила провалили зміни до закону, які мали прибрати ці всі прокладки. Ну а далі — пішло-поїхало. Далі почали бігати по поліграфам і все це перетворилося на гротеск-шоу... Тому що всі ці перевірки на поліграфі до с*аки, коли в тебе правоохоронні органи виконують функцію фікції а не правоохоронних органів ″, - каже Романенко

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами політолога, вся ця ситуація зі слугою народу є гарною ілюстрацією справжньої дійсності, яка криється за всіма цими лозунгами про ″нових″ людей в політиці, про те, що потрібно вибирати людей, які ніколи не були при владі, і які нічим не запачкані.

″Як практика показує, в нашій високотоксичній країні навіть святі швидко починають брати бабло. Тому все починається з голови, і все починається з голови правителя, від того, як він організовє цей наскрізь прогнивший соціум, де кожен довбо*об, який стає депутатом, починає думати про свою кишеню. Тому, коли ти приходиш до влади, то ключове питання, яке ти повинен вирішити відразу, це як рубати руки″, - зазначив Романенко.

Політолог підкреслює, що сьогодні для Зеленського все очевиднішим стає момент істини — він або нарешті зверне увагу на витівки Коломойського та ″іже з ним″, або стане президентом-маріонеткою,який виконує церемоніальні функції і нічого більше. А реально Коломойський, Пінчук та інші олігархи приймають рішення і країна залежить від них.

Тому зараз для Зеленського найвищий час почати діяти, інакше почне діяти народ, попередив президента Романенко.

Нагадаємо, Романенко прокоментував рішення Зеленського перевіритислуг народу на детекторі брехні

Як повідомляв портал Знай.ua, Романенко жорстко поставив на місце Гетманцева з команди Зеленського

Також Знай.ua писав, Романенко вважає, що імпорт Україною електроенергії з РФ закінчиться зняттям санкцій