Депутат від “Слуги народу”, котрому пропонували хабар у Верховній Раді за провал голосування за законопроект про ліквідацію фірм-прокладок, уже дав свідчення правоохоронним органам.

Сьогодні, 24 жовтня, депутат, якому пропонували хабар за голосування проти антикорупційного законопроекту №2047 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ліквідації корупційної схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості", дав свідчення правоохоронним органам. Про це заявив голова фракції партії “Слуга народу” Давид Арахамія в ефірі ток-шоу “Право на владу”.

Однак Арахамія не назвав призвища цього нардепа. На уточнююче запитання Наталії Мосейчук, він зазначив, що цей депутат – це чоловік. Йому пропонували хабар, проте той звернувся до голови фракції партії “Слуга народу”.

Так, за словами Арахамії, спочатку свідків у справі про хабар було два. Однак, коли їм повідомили про те, що потрібно буде з'явитися у правоохоронні органи для надання показань, лише один із них погодився це зробити.

"Він сьогодні свідчив у правоохоронних органах. Він також мав прийти на ефір, однак правоохоронці заборонили йому це робити", – сказав голова фракції СН.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Арахамія зазначив, що депутата уже допитали, та пообіцяв оприлюднити результати розслідування трохи згодом.

Свідок у справі про хабарі депутатам у четвер вже свідчив у правоохоронних органах.

Арахамія: Свідок у справі про хабарі депутатам у четвер вже свідчив у правоохоронних органах. Загадковий свідок, який заявив про факт хабарів депутатам «Слуги народу», один, це народний депутат. Йому особисто пропонували гроші, щоб він вніс законопроект, який захищає монополію корупційних майданчиків Яценка. Про це в ефірі програми «Право на владу» розповів голова фракції партії “Слуга народу” Давид Арахамія. Не приходити сьогодні до телевізійної студії ток-шоу цього свідка відрадив слідчий, пояснює Арахамія, який анонсував його появу та викриття у прямому ефірі. Коли ми дізнаємось про причину цього – детальніше у відео.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 24 oktober 2019

Нагадаємо, Разумков прокоментував корупційний скандал зі "слугами народу"

Як повідомляв портал Знай.ua, Арахамія пройшов перевірку на детекторі брехні

Також Знай.ua писав, чому соратникам Володимира Зеленського доводиться проходити детектор брехні.