У понеділок, 28 жовтня спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков відправиться з візитом у Запоріжжя.

Цю інформацію повідомляє "РИА-Мелітополь".

У повідомленні говориться, що спікер приїде, щоб вшанувати пам'ять захисників Запоріжжя і взяти участь в урочистому покладанні квітів. Під час заходів Разумков поспілкується з ветеранами, а також відвідає бійців 55-ої бригади і завод важкого кранобудування.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

За даними видання Заноза, після поїздок спікер Верховної Ради зустрінеться з представниками ЗМІ.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що востаннє Разумков відвідав Запоріжжя в липні, в якості глави партії "Слуга народу". Тоді він приїхав подивитися завод "Мотор Січ".

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Нагадаємо, що Разумков підкреслив, що українська делегація прибула до Страсбурга для збереження та захисту демократичних цінностей. Голова Верховної Ради вважає, що саме Україна повинна стати одним із лідерів цього процесу.

"Ми тут, щоб допомогти Європі зберегти і захистити демократичні цінності. Україна повинна бути одним з лідерів цього процесу".

Як повідомляв портал Знай.uа, зарплату Рябошапки показали всій країні: скільки отримує щомісяця Генпрокурор.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський дав пораду Олені Зеленській: "До чортової матері розігнати...".