Український блогер, журналіст і політичний оглядач Юрій Романенко опублікував вельми цікаве інтерв'ю з активістом Михайлом Чаплигою.

У студії "Хвиля" Романенко поставив актуальні питання, які турбують жителів української столиці і всієї країни в цілому.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Yuriy Romanenko, яке називається: "Зеленський став Драконом: готуємо громадян до всеукраїнського страйку".

"Володимир Зеленський пішов шляхом своїх "папєрєдніків" і перетворився на Дракона. Тому громадянам саме час створювати дієві структури захисту своїх інтересів. Михайло Чаплига розповідає, що почав робити.", - підписано відео.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Юрій Романенко і Михайло Чаплига

Юрій Романенко запитав: "Півроку тому ми з тобою топили за Зеленського. Ми робили все для того, щоб замочити Петра Олексійовича, скинути його. І ось зараз ти розвиваєш ініціативу соцстрайків. А що ж змінилося Михайло?".

"А хто тобі сказав, що я проти Зеленського. Я проти оточення Зеленського, більше того, я за те, щоб повернути це. Знаєш, не всі розуміють фразу: "Повернути сера Ланселота народу". Тобто пішов сер Ланселот воювати в печеру проти дракона, вбив цього дракона і сам став драконом.", - відповів Михайло Чаплига.

Нагадаємо, українці на першому місці в ЄС: страшні цифри - кожен шостий з нас.

Як повідомляв Знай.иа "Відповідає на всі питання": у Зеленського запустили "земельний" сайт.

Знай.иа писав, Романенко розповів про початок політичної кризи в команді Зеленського: "процес Пішов війни".