У суботу, 26 жовтня український президент Володимир Зеленський терміново вирушив на лінію фронту в селище Золоте-4. Як відомо, там виникли проблеми з розведенням військ.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "ДвіЩ". У прес-службі українського лідера про його візит на проблемну ділянку Донбасу поки не кажуть.

У повідомленні говориться, що Зеленський зустрівся з добровольцями, які виступають проти відведення Збройних сил України від лінії фронту.

"Прямо зараз Зеленський в Золотому-4 спілкується з добровольцями". пише Telegram-канал

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також в мережі з'явилися фотографії із зустрічі президента й військових.

"А ще з ним приїхали місцеві бабусі які підтримують розведення військ". додав ресурс

Нагадаємо, що всі ЗМІ облетіла новина, що ГПУ готує підозру керівнику офісу президента Андрію Богдану. Про те, що насправді відбувається в команді Зеленського, розповів політолог Юрій Романенко.

За словами політолога, коли в парламент заходить така велика монофракція, в якій виявилося так багато випадкових людей і в якій присутні такі великі гравці, як Коломойський, Пінчук і ін., то природно, що дуже швидко починається переділ сфер впливу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Романенко жорстко поставив на місце Гетманцева з команди Зеленського.

Також Знай.uа писав, Романенко вважає, що імпорт Україною електроенергії з РФ закінчиться зняттям санкцій.