26 жовтня Володимир Зеленський, президент України, зустрівся з добровольцями, які беруть участь у військових діях, у Золотому, Луганська область, де має відбутися розведення військ.

Під час зустрічі між Зеленським і бійцями розпалився діалог. Після цього на офіційній сторінці ООС у Facebook заявили, що бійці, з якими зустрічався Зеленський, і зовсім не повинні перебувати в зоні проведення операції.

На сам розмову Зеленського з добровольцем на ім'я Денис по-різному відреагували українці. У Facebook з'явилося безліч коментарів, де люди висловлювали свою точку зору.

Деякі підтримали президента і сказали, що закон про ООС поширюється на всіх громадян, до того ж, президент обіймає посаду Верховного головнокомандувача країни, тому всі військові та цивільні зобов'язані йому підкорятися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Інші користувачі категорично заявили, що Зеленський не повинен був так поводитися з бійцями АТО, які захищають Україну в такий важкий і небезпечний час.

Нагадаємо, раніше новообраний голова ЦВК зробив гучну заяву про вибори на Донеччині: "Треба прийняти".

Також Знай.uа писав, що Зеленський кинув всі справи і помчав у зону ООС, що відбувається.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський зробив гучну заяву після скандалу в Золотому: "Деякі виявилися емоційними".