26 жовтня Володимир Зеленський, президент України, зустрівся з добровольцями в Золотому, Луганська область, де має відбутися розведення військ.

Розмова Зеленського з добровольцями пройшов у напруженому ключі, після нього на офіційній сторінці ООС у Facebook заявили, що добровольці, з якими спілкувався президент, і зовсім не повинні перебувати в зоні ООС зі зброєю. У відповідь на ці події добровольці та ветерани АТО зробили відео-звернення, яке запостили на Telegram-канал "Останній блок-пост #Ні_Капітуляції".

"Після хамської розмови з нами вранці і поширеного відео у соцмережах Зеленський віддав особистий наказ викинути нас із Золотого", - повідомили добровольці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Бійці зазначили, що вони були серед тих, хто звільняв Маріуполь, Мар'їнку та інші окуповані міста України.

"Ми назвали нашу акцію "Останній блок-пост" і ми залишимось тут до останнього, чого б нам це не вартувало. Ми тут на законних підставах. Це наш конституційний обов’язок - захищати Україну та її громадян", - підсумовували бійці.

Нагадаємо, раніше новообраний голова ЦВК зробив гучну заяву про вибори на Донеччині: "Треба прийняти".

Також Знай.uа писав, що Зеленський кинув всі справи і помчав у зону ООС, що відбувається.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський зробив гучну заяву після скандалу в Золотому: "Деякі виявилися емоційними".