Голова комісії російської Ради Федерації з інформаційної політики Олексій Пушков прокоментував різку розмову президента України Володимира Зеленського з ветеранами в Золотому в суботу, 26 жовтня.

Відповідна інформація з'явилась у його Twitter.

За словами Пушкова, Київ не готовий до розведення військ на Донбасі, а зустріч нормандської четвірки відбудеться не скоро:

"Бойко (співголова партії Опозиційна платформа - За життя - ред.) правий, кажучи, що Київ не готовий до розведення військ. Поки Зеленський вмовляє „добробатів“ залишити позиції, момент для зустрічі „четвірки“ зсувається в неясне майбутнє. Виходить, саміт залежить від результату суперечки президента України з ветеранами АТО. Так, готовність нульова". Олексій Пушков

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що 26 жовтня Володимир Зеленський, президент України, зустрівся з добровольцями, які беруть участь у військових діях, в Золотому, Луганська область, де має відбутися розведення військ.

Під час зустрічі між Зеленським і бійцями розпалилося діалог. Після цього на офіційній сторінці ОНС в Facebook заявили, що бійці, з якими зустрічався Зеленський, і зовсім не повинні перебувати в зоні проведення операції.

Також Знай.uа писав, що Зеленський кинув всі справи і помчав у зону ООС, що відбувається.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський зробив гучну заяву після скандалу в Золотому: "Деякі виявилися емоційними".